Voedsel hygiene

Voedselhygiëne is van groot belang bij voedselverwerkende bedrijven, want één enkele fout kan veel mensen ziek maken en zelfs tot aanzienlijke reputatieschade leiden.

Lamers Reinigingstechniek biedt u met de unieke AOP technologie innovatieve en hoogst effectieve oplossingen om de kans tot besmetting te minimaliseren en tegelijkertijd de houdbaarheid van uw product te verlengen. Voedselhygiëne en Food Sanitation zijn van groot belang binnen de commerciële voedselverwerkende industrie, want Food Processing kan complex zijn. AOP technologie is uitermate effectief ter verbetering van luchtkwaliteit en maakt gebruik van een cel die actieve oxidanten produceert: hydroperoxiden, hydroxiden, super oxide ionen en kiemdodend UV-licht. De oxidanten die vrijkomen zijn zeer actief doch onschadelijk voor mens, dier en plant.

AOP-treatment-tunnel

Industrieel AOP Tunnel Systeem

Modulair tunnelsysteem speciaal ontworpen voor de luchtbehandeling van voedselverwerkende industrie. De tunnel geeft een niet-chemische en anti-microbiële behandeling, waardoor de behandelde producten beschermt worden tegen kruisbesmetting die tijdens de verwerking optreden.
AOP_hood_lit

Industrieel AOP Paneel

Speciaal ontworpen voor de voedselverwerkende industrie. Apparatuur en vooral transportoppervlakken worden vervuild tijdens de verwerking. Hierdoor zullen bacteriën zich op het oppervlak van de transportband ophopen. Producten zoals rauw vlees en gevogelte zijn specifieke voorbeelden hiervan. Als antwoord op deze behoefte, is er een niet-chemisch anti-microbiële AOP-paneel ontwikkeld.
convey_hood

Industrieel AOP Paneel voor productieband

Een doorbraak in de voedselverwerkende industrie. Apparatuur en vooral transport-oppervlakken worden veelal vervuild tijdens de verwerking. Hierdoor zullen bacteriën zich op het oppervlak van de transportband ophopen. Producten zoals rauw vlees en gevogelte zijn specifieke voorbeelden hiervan. Als antwoord op deze behoefte, is er een niet-chemisch anti-microbiële AOP-paneel ontwikkeld.
AOP_tunnel

Industrieel AOP Tunnel

Modulair tunnelsysteem speciaal ontworpen voor de voedselverwerkende industrie. De tunnel geeft een niet-chemische, anti-microbiële behandeling, waardoor producten beschermt worden tegen kruisbesmetting die tijdens de verwerking zijn opgetreden.
Ook in ons assortiment:
Luchtreiniger - zelfstandig werkende apparatuur

Luchtreiniger - zelfstandig werkende apparatuur

Luchtreiniger - binnenlucht zuiveren - zelfstandig...
Inbouw apparatuur luchtbehandeling

Inbouw apparatuur luchtbehandeling

Sick Building Syndroom - geavanceerde luchtbehandeling...
Ozon apparatuur

Ozon apparatuur

Ozon apparatuur wordt al meer dan 50 jaar gebruikt...
Luchtkwaliteit meetapparatuur

Luchtkwaliteit meetapparatuur

Luchtkwaliteit meten en testen? Schone lucht is...

Terug naar Luchtreiniging
Lamers Reinigingstechniek B.V. | Ambachtsweg 2, 7021 BT ZELHEM | +31 (0)314 623 341 | info@lamersequipment.nl