Brand roet en waterschade – calamiteiten

Calamiteiten zoals brand-, roet- en waterschade kunnen grote gevolgen hebben.

Direct ingrijpen is noodzakelijk om een ramp af te wenden. Wij bieden u hiervoor passende oplossingen, welke effectief inzetbaar zijn bij calamiteiten van deze aard!

waterdam

De Dam

Een aanwinst voor iedere schoonmaak organisatie, gevelreiniger, interne dienst, onderhoudsafdeling en verhuurbedrijf. O.a. inzetbaar als opvangsysteem voor chemisch verontreinigd water. De Dam wordt aangesloten op een waterzuiger (bij voorkeur met afvoerpomp). Dé oplossing voor calamiteiten met vloeistoffen en voorkomt verdere schade.
pdf-specs
Bekijk specificaties
waterpomp

Calamip Totaalpomp

De Calamip totaalpomp is geschikt voor verpompen van water, maar verwerkt ook probleemloos olie, schuim, licht chemisch vervuilde vloeistoffen (van verschillende viscositeiten met of zonder vaste bestanddelen). Multi-inzetbaar zeer geschikt om ondergelopen kelders leeg te pompen. Calamip is geschikt voor elke calamiteit waar overtollig water een bedreiging vormt.
pdf-specs
Bekijk specificaties
calamiteiten

Vloeistofzuiger EVO

Dé zuiger met pomp bij calamiteiten. Een robuuste waterzuiger met slagvaste watertank. Geschikt voor het continu zuigen en afvoeren van vloeistoffen (ideaal in combinatie met de Dam). De zuiger heeft 2 afzonderlijk van elkaar in te schakelen zuigturbines.
pdf-specs
Bekijk specificaties
calamiteiten

Vatenzuiger

De vatenzuiger kan ingezet worden bij calamiteiten. De opgezogen vloeistof wordt direct in een 200 liter drum geborgen en kan zonder verdere handelingen worden afgevoerd.
atex
pdf-specs
Bekijk specificaties
 Ook in ons assortiment:
Sanitair reiniging

Sanitair reiniging

Sanitair reiniging - wij bieden u de meest geavanceerde ...
Luchtkanaal reiniging

Luchtkanaal reiniging

Luchtkanaal reinigen, schone ventilatiekanalen...
Tapijt- & meubelreiniging

Tapijt- & meubelreiniging

Tapijt- en meubelreiniging is een specialisme bij...

Terug naar Speciale Techniek
Lamers Reinigingstechniek B.V. | Ambachtsweg 2, 7021 BT ZELHEM | +31 (0)314 623 341 | info@lamersequipment.nl