Mail ons
+31 (0)314 623 341

Clean Air luchtreinigers

Het optimaal ventileren van openbare ruimtes als kantoren, restaurants, cafés, hotels, verzorgingshuizen, praktijkruimtes en sportscholen is niet alleen goed voor een gezond en prettig binnenklimaat, het helpt ook om de overdracht van ziektes en virussen zoals het coronavirus te beperken. Dit kan echter maar tot 63% wat vaak onvoldoende is om een infectie via de lucht te voorkomen. Je kunt je vast wel voorstellen wat er gebeurt als er een medewerker, klant of gast ziek is wanneer de luchtkwaliteit niet goed is. Natuurlijk wil je dat voorkomen. Een goede luchtreiniging is dan ook een must.

Met onze Clean Air producten helpen we je daarbij. Want wist je dat daarmee virussen zoals SARS-CoV-2 (coronavirus) met 99,9% worden gedeactiveerd? De slimme en bewezen technologie van de producten zorgen dat virusdeeltjes in de aerosols en op harde oppervlakken geen kans krijgen. Onze luchtreinigers zorgen voor een actieve en preventieve behandeling, waarbij virusdeeltjes niet eerst langs een UV-C ontsmettingslamp of door een Hepa-filter hoeven te gaan. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

Doordat Lamers Reinigingstechniek B.V. al meer dan 20 jaar ervaring heeft met deze producten kunnen wij u de juiste oplossing aanbieden.

info

Vraag offerte aan
Hoe wij werken
inventarisatie luchtreinigings- systeem inventarisatie luchtreinigings- systeem
persoonlijk advies persoonlijk advies
offerte op maat offerte op maat
montage & implementatie montage & implementatie

Clean Air luchtreinigers:

ga voor een gezonde werk- en leefomgeving

Ziekteverzuim, besmetting van voedingsmiddelen en reputatieschade van jouw merk of bedrijf. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat er kan gebeuren als micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen vrij spel krijgen. Een gezonde werk- en leefomgeving voor jezelf, jouw medewerkers en klanten; dát is wat je wilt, toch?

Slimme techniek zorgt voor gezond luchtklimaat

Met onze jarenlange ervaring en door het toepassen van slimme technologieën helpen we je hierbij. Onze Clean Air luchtreinigers werken met de gepatenteerde AOP (advances Oxidation Process/Photohydroionization/UV-C) luchtzuiveringstechnologie, waardoor er een natuurlijk oxidatieproces ontstaat. De oxidanten die geproduceerd worden verspreiden zich in de ruimte en gaan op zoek naar virussen, bacteriën, schimmels en geuren. Een slimme manier om micro-organismen onschadelijk te maken. En dát zonder dat het schade aanbrengt bij mens en dier.

Luchtreinigers voor elke situatie

In een fractie van een aantal seconden wordt de lucht gereinigd waardoor de luchtkwaliteit in jouw kantoor, restaurant, café, hotel, verzorgingshuis, praktijkruimte of sportschool weer optimaal is. Dit allemaal doordat de luchtreinigers eenvoudig aan te brengen zijn in luchtkanalen, airconditioningsystemen, verwarmings- en ventilatiesystemen. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar als stand alone unit. Zo hebben we voor elke situatie een oplossing. Zeg maar dag tegen ziektekiemen!

referenties

De voordelen voor jou op een rij:

 • Deactiveert het coronavirus met 99,9%
 • Wereldwijd gepatenteerd en bewezen technologie
 • Voor elke situatie een passende oplossing
 • Verkrijgbaar als inbouw voor grote en kleine ventilatiesystemen
 • Verkrijgbaar als vrijstaande unit met ingebouwde ventilator
 • Onschadelijk voor mens en dier
 • Laag energieverbruik
 • Onderhoudsvrij
Vraag offerte aan
Veelgestelde vragen
 • Zijn de Clean Air producten getest op SARS-CoV-2 (coronavirus)?

  JA,Op 26 oktober 2020 zijn resultaten vrijgegeven van een onderzoek, uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij, waarbij een Clean Air product is getest op werkzaamheid tegen het SARS-CoV-2-virus, algemeen bekend als het coronavirus 2019 of COVID-19. De studieresultaten tonen aan dat de Clean Air producten zeer effectief is in het bestrijden van het coronavirus met een resultaat van 99,5% in lucht gedragen en 99,9% op oppervlakken. De AOP luchtreiniging cel levert hierdoor een waardevolle bijdrage om de binnen luchtkwaliteit van publieke- en commerciële ruimtes te verbeteren en biedt een oplossing om mensen direct te beschermen tegen blootstelling aan het SARS-CoV-2-virus.

 • Zijn de Clean Air producten in staat om virussen, bacteriĆ«n, schimmels en geuren te verwijderen?

  JA, De oxidanten elimineren de aanwezige virussen, bacteriën, schimmels en geuren, deze worden in split seconds afgebroken en keren terug tot waterstof en zuurstof.

 • Wat is het AOP luchtreinigingssysteem?

  De luchtreinigers werken met een gepatenteerde AOP (Advanced Oxidation Process / Photohydroionization / UV-C) technologie. Met de door AOP cel geproduceerde oxidatoren bootsen we, in de natuur voorkomende, reinigingsprocessen na voor het verwijderen van in de lucht aanwezige micro organismen (virussen, bacteriën, schimmels) en geuren. Met dit systeem wordt niet alleen de ruimte gereinigd maar ook de oppervlakken.

  Klik hier voor meer uitleg

 • Wat zijn de verschillen t.o.v. andere producten?

  Met onze producten biedt u preventief een extra bescherming voor, personeel, klanten bezoekers en uzelf doordat natuurlijke oxidanten actief de ruimte in gaan en op zoek gaan naar micro organismen.

  Klik hier voor meer informatie over deze techniek. (uitleg, rapporten, testen, en video's)

 • Op welke micro-organismen is er getest?

  De laatste test is gedaan op het SARS-CoV-2 (coronavirus). Open het testrapport en u zult zien waarvoor het nog meer effectief is

  Link naar testrapport

 • Wat zijn de afmetingen?

  Kijk bij de downloads voor de afmetingen.

   

 • Wat is de levensduur van de cel?

  De levensduur van de cel is circa 11.000 tot 25.000 uur, afhankelijk van het model.

 • Is er onderhoud nodig voor de AOP cel?

  Nee er is geen onderhoud nodig voor de AOP cel.

 • 45 jaar ervaring
 • Meest uitgebreide productassortiment
 • Op maat oplossingen dat bieden wij!
 • Vlotte communicatie altijd een korte lijn