Corona (SARS-CoV-2)

CLEAN AIR luchtreinigers.

AOP (Advanced Oxidation Process / Foto Hydro Ionisatie / UV-C) is een gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met unieke eigenschappen.
Onze luchtreinigers produceren vriendelijke, in de natuur voorkomende oxidanten. Deze lucht reinigende stoffen vullen de ruimte en gaan actief op zoek naar in de lucht aanwezige mirco-organismen (bacteriën, virussen, schimmels), gassen, geurmoleculen en VOC’s. Deze verontreinigingen worden in fracties van seconden omgezet in zuurstof en waterstof.

Is de AOP technologie effectief in het verminderen van het huidige Coronavirus?
Hoewel onze systemen niet specifiek zijn getest op SARS-CoV-2 (coronavirus), hebben we wel gevalideerde testresultaten met 99+% reducties op soortgelijke virussen zoals bijvoorbeeld SARS, Vogelgriep en Mexicaanse Griep. Deze zijn net zoals SARS-CoV-2 ook ‘gehuld’ of eiwit gecoate virustypes.
Als we deze virustypen kunnen verminderen kan worden aangenomen dat we ook effectief zouden zijn in het verminderen van het huidige Coronavirus.

Clean Air luchtreinigers gebruiken voor Corona?
We hebben momenteel geen testen specifiek op de Coronavirus. De fabrikant bekijkt momenteel de mogelijkheden om testen uit te voeren samen met partners in de VS en China.

Waar worden deze systemen toegepast?
Productielocaties, industrie, kantoren, groothandels, ziekenhuizen, praktijken, verzorgingshuizen crèches, kinderopvang, hotels, restaurants, enz.
De systemen zijn leverbaar als stand alone units en inbouw units voor ventilatiesystemen.

Disclaimer: AOP technologie is niet getest op SARS-CoV-2, en is geen medisch hulpmiddel.

AOP-CELH1N1

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor uitleg over de werking.

Klik hier voor het tesrapport. (Engels)

Klik hier voor het testrapport. (Duits)

Klik hier voor de nies test. (Engels)

Klik hier voor een video over de niestest.

  • 45 jaar ervaring
  • Meest uitgebreide productassortiment
  • Op maat oplossingen dat bieden wij!
  • Vlotte communicatie altijd een korte lijn