Europese primeur: Kromhouthal & Clean Air Europe

Europese primeur: Kromhouthal & Clean Air Europe realiseren veilig binnenklimaat voor evenementenlocaties 

Amsterdam, 8 april 2021 - Sinds begin April 2021 beschikt de Kromhouthal, de industriële evenementenlocatie gelegen aan het IJ in Amsterdam, als eerste evenementenlocatie in Europa over een geavanceerd luchtreinigingssysteem van Clean Air Europe. Dit revolutionaire systeem, dat geïntegreerd is in de luchtbehandelingsinstallatie van de locatie, combineert meerdere bewezen technieken die de lucht zowel actief als passief behandelen. Het resultaat is een veilig binnenklimaat voor bezoekers en medewerkers van evenementen, zonder bacteriën, schimmels en virussen.

‘Onze systemen passen we al ruim 20 jaar toe in met name de voedingsmiddelenindustrie en de scheepvaart. Daarnaast wordt het internationaal veel ingezet ten behoeve van het bestrijden van het ‘Sick Building’ syndroom’, aldus Sander Lamers van Lamers Reinigingstechniek. 

‘Wij zijn er trots op dat we, met de partners van Clean Air Europe: 'Lamers Reinigingstechniek, Arco Luchttechniek en De Luchtkanaalreiniger', een substantiële bijdrage kunnen leveren aan het veilige binnenklimaat van deze prachtige evenementenlocatie.

'Een prettige en veilige omgeving voor onze gasten en medewerkers is altijd al belangrijk geweest voor ons’ aldus Debbie van Rhijn, projectmanager van de Kromhouthal. 'Dit blijkt uit ons Health, Safety, Security & Environment beleid, de risicoanalyses die we voor elk event doen en natuurlijk de kwaliteit van onze hospitality. Wij zijn blij dat we onze gasten en medewerkers nu ook schone lucht, een veilig binnenklimaat kunnen bieden’.

Voor meer info: https://www.lamersequipment.nl/luchtreiniging/

Terug naar overzicht
  • 45 jaar ervaring
  • Meest uitgebreide productassortiment
  • Op maat oplossingen dat bieden wij!
  • Vlotte communicatie altijd een korte lijn